Ajotek Oy on vuonna 1994 perustettu maahantuontiyritys. Tarjoamme korkealaatuisia ja kustannustehokkaita tuotteita alansa markkinajohtajilta. Mineraaliöljyyn verrattuna pitkäikäisillä PANOLIN-voiteluaineillamme voit vähentää kustannuksia murto-osaan, suojella ympäristöä, säästää uusiutumattomia luonnonvaroja ja energiaa sekä pienentää CO2-päästöjä.

PANOLIN-voiteluaineet

Säästä kustannuksissa ja vähennä CO2-päästöjä erittäin suorituskykyisillä ja pitkäikäisillä ympäristöystävällisillä PANOLIN-voiteluaineilla, joista PANOLIN AG:lla on jo 35 vuoden kokemus.

Lue lisää

KLEENOIL-sivuvirtasuodattimet

KLEENOIL-sivuvirtasuodattimet ovat edullinen tapa lisätä hydraulikomponenttien, moottorin ja voiteluaineiden elinikää. Tuotteet valmistaa KLEENOIL PANOLIN AG.

Lue lisää

Flexxaire säätyvälapaiset siivikot

Flexxaire on maailman johtava älykkäiden puhallinjärjestelmien valmistaja. Järjestelmät lisäävät jäähdyttimen tehokkuutta sekä vähentävät polttoaineen kulutusta ja koneiden seisokkiaikaa.

Lue lisää

Multi-Wing puhaltimen siivikot ja viskokytkimet

Markkinoiden laajin valikoima siivikoita. Mittatilaussiivikoita lähes 60 vuoden kokemuksella. Viskokytkimiä bi-metalli- ja sähköisellä ohjauksella.

Lue lisää

BorgWarner (Wahler) -termostaattiventtiilit

Luotettavia ja pitkäikäisiä 3-tie vahatermostaattiventtiilejä öljyn lämpötilan säätelyyn. BorgWarner osti Wahlerin, jonka tuotteet säilyvät, mutta tuotemerkki on BorgWarner.

Lue lisää

Solimar-fluidisaattorit

Solimar Pneumatics on johtava ilmastussysteemien ja kuivan materiaalin käsittelyyn keskittyvä yritys. Edulliset ja toimintavarmat fluidisaattorit.

Lue lisää

© Ajotek